Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu

Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, 1971 yılında Bursa’da doğmuştur. 1994 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı’nda Uzmanlık eğitimini tamamlamıştır. Uzmanlık tezi “Sinoviyal Sarkoma’nın Tedavisi” konusundadır.

Ocak 2001 ve Ağustos 2005 tarihleri arasında Özel Umut Hastanesi’nde, Ağustos 2005 ve Eylül 2012 tarihleri arasında da Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde görev yapmaktayken, Tıp Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde dersler vermiştir. Yeditepe Üniversitesi Spor Fizyoterapisi Yüksek Lisans Programı kurucu Öğretim Üyeleri’ndendir. 2014 yılında bünyesine katıldığı Haliç Üniversitesinde Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Başkanlığı görevini yürütmektedir.

2012 yılı Eylül ayından itibaren Bağdat Caddesi’ndeki kliniğinde hastalarına hizmet vermeye devam etmektedir.

Başlıca uzmanlık alanları; Spor Yaralanmaları ve Artroskopik Cerrahi ile El Cerrahisidir.

Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımımız doktorluğu yanında, Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık ve Performans İcra Kurulu, Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Sağlık Kurulları Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

Uluslararası ve ulusal bilimsel platformda yayınlanmış 44 makale; 95 sözlü bildiri ve poster sunumu; 9 kitap bölümü yazarlığı; 6 kitap bölüm tercümesi; 111 konferans, panel, seminer konuşması mevcuttur.

Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir.

Konuşmacı Detayları
Konuşmacının Eğitimleri
Benzer eğitimler burada görüntülenmektedir.