Prof. Dr. Emel Bülbül Başkan

  • Emel Bülbül Başkan; Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı, Profesör Doktor, Uludağ Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi

    1972 yılında, Bursa’da doğdu. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı’nda 2000 yılında Uzman ve 2004 yılında Yardımcı Doçent olarak mezun oldu. Ardından aynı üniversitede, yine dermatoloji alanında 2006 yılında doçent, 2012 yılında profesörlük unvanlarını aldı. Profesör unvanı almasının ardından Uludağ Üniversitesi Dermatoloji Anabilim Dalı Başkanlığı görevine getirildi. 2012-2018 yılları arasında 6 yıl idari görevine devam etti .2014-2016 yılları arasında Türk Dermatoloji Derneği yönetim kurulunda görev aldı. Halen Psoriasis Derneği ve DermatoKozmetoloji Derneği yönetim kurulunda görev almaktadır.

    İlgi alanları arasında bülloz hastalıklar, psoriasis, akne, kozmetik dermatoloji ve lazer uygulamaları, ürtiker ve kontakt dermatit olan Bülbül  Başkan, pek çok uluslararası çalışma yürütmekte olup dermatoloji staj planlama programlarında geliştirme koordinatörlüğü, hasta ve yakınlarının eğitimi takım liderliği gibi görevlerde bulundu.  İyi derecede yabancı dil bilmektedir.

Konuşmacı Detayları